De eerste week van 2012 is alweer voorbij. Ook het gevoel dat de tijd steeds sneller door je vingers glipt? Daar hebben we, denk ik, allemaal wel eens last van. Zo was ons eerlijk gezegd ontgaan dat de vorige website alweer bijna drie jaar oud was. 

Blijkbaar is dat in de onlinewereld een eeuwigheid, want eerlijk gezegd: de website was een beetje gedateerd. Daarom bij het begin van het nieuwe jaar een nieuwe website. Die biedt zowel de kans om ons portfolio beter te presenteren als ook te bloggen. Niet dagelijks, per slot van rekening hebben we gelukkig veel schrijfopdrachten van onze opdrachtgevens. Maar met de regelmaat van de klok kun hier je korte berichten lezen over wat we zoal tegen komen. Grappige zaken, kritische opmerkingen maar ook berichten over wat er in de marge allemaal gebeurt. Reageren? Dat kan, direct, zoals het hoort vandaag. Interesse in meer? Dan is er altijd nog facebook.