Gelukkig. De aandacht voor de industrie komt terug. Positieve aandacht. Steeds vaker lees je in main stream media artikelen over de industrie en het belang ervan voor de economie. Terecht deze positieve aandacht. We schrijven veel over de industrie en voor opdrachtgevers in de industrie. Deze week begint in de Jaarbeurs Utrecht de Industriële Week, drie vakbeurzen die samen een groot deel van de industrie in de Benelux afdekken: Macropak voor de verpakkingen, Industrial Processing voor de procesindustrie en Automation & Drives omdat alles beweegt en als het even kan geautomatiseerd moet worden. Voor onze opdrachtgever VNU Exhibitions hebben we een aantal vakinhoudelijke persberichten geschreven, die door de diverse vakbladen in Nederland en België zijn gebruikt om hun lezers te informeren over de trends. Bekijk hier de website van de Industriële Week.