Communicatie is onmisbaar. Intern in organisaties, tussen management en medewerkers, tussen afdelingen onderling, van medewerker tot medewerker. Onderschat het belang van externe communicatie evenmin. Denk niet alleen aan klanten en relaties, ook aan de directe omgeving, overheden, eventuele belangengroeperingen. Helder communiceren met stakeholders betaalt zich op den duur terug.

Goede communicatie is een eerste verantwoordelijkheid van het management. Met media zoals personeelsbladen, relatietijdschriften, nieuwsbrieven, sponsored magazines en websites kun je deze communicatieprocessen ondersteunen. Precies op dat punt begeeft Franc Coenen Publiciteit zich, waarbij de nadruk ligt op content creatie.

Onze werkzaamheden

De basis voor onze werkzaamheden vormt jarenlange ervaring in de journalistiek. Onze kracht ligt bij de conceptontwikkeling van mediaformules en de uitvoering daarvan. Van A tot Z of delen daarvan, precies zoals de opdrachtgever het wil. Voor vormgeving en fotografie maken we gebruik van een netwerk van professionals. Afhankelijk van de opdracht, zoeken we de partner die het beste bij het project past. Om samen de boodschap helder voor het voetlicht te krijgen.