Magazines en nieuwsbrieven zijn effectieve communicatiemiddelen. Een magazine of nieuwsbrief kan helpen een boodschap over te brengen zoals u dat graag wilt. En daarmee de communicatie met de specifieke doelgroep te ondersteunen. Magazines kunnen ook een rol spelen in het versterken van het imago van de organisatie.

 

Onze aanpak

Allereerst brengen we samen met de opdrachtgever het doel van het magazine of nieuwsbrief in kaart. Vervolgens werken we, passend binnen het beschikbare budget, een concept uit.

Hoewel we bij de redactiewerkzaamheden opdrachtgevers maximaal proberen te ontzorgen, is betrokkenheid en inbreng van de klant essentieel. Deze kan beperkt blijven tot het meedenken over de inhoud van een magazine en het beoordelen van concepten. Al het andere werk nemen we u graag uit handen: wij interviewen, schrijven en redigeren teksten, briefen tekstschrijvers en fotografen, doen de eindredactie, sturen vormgevers aan, corrigeren drukproeven. Net zo graag werken we samen met uw eigen mensen om een blad vorm te geven. Aan u de keus tussen full service of alleen redactionele ondersteuning.

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.